top of page
Waar het begon ?

Een slordige 20 jaar geleden leerde ik, eerder bij toeval, op vakantie jongleren en kreeg intens de circusmicrobe te pakken. Een microbe die je nooit meer loslaat zo bleek. Al snel ging ik op zoek naar workshops kwam terecht op (internationale) jongleerconventies  en zette men eerste stapjes in het straattheater . Gewapend met een hoed en jongleermateriaal speelde ik op straat en terrasjes. Ik wist het zeker , dit zou het worden ... 

Professionele opleiding 

Ik begon me verder te verdiepen in de wondere wereld van de circuskunsten, kwam in contact met het Vlaams Centrum voor Circuskunsten en leerde, tot mijn verbazing professionele opleidingen kennen. in 2000 Startte ik twee jaar full time opleiding aan Espace Catastrophe en daarop aansluitend een jaar in ESAC ( Ecole Superieur des Arts du Cirque ) waar ik werd opgeleid in circus , dans en podiumtechnieken. 

Ondertussen verbreedde ik mijn podiumervaring met de voorstelling Kast'Art die speelde op het Internationaal Jeugdcircusfestival en mee deed aan de Grote Prijs op het MiramirO-Festival in Gent , Chassepiere in  Luxemburg en ook de publieksprijs won op Straatspiegels . 

Cirque-Cirqulaire VZW werd geboren

In 2004 werd de VZW Cirque-Cirqulaire geboren en tot op heden maakten we verschillende voorstellingen die werden ondersteund door de Vlaamse Gemeenschap , de stad Gent en het Vlaams Centrum voor circuskunsten. In 2005 won Fernando's Intermezzo's de publieksprijs op het Straattheaterfestival Straatspiegels.

Voor deze voorstelling kwam ik ook terecht bij de Magische cirkel waar mijn fascinatie voor goochelkunsten werd geboren.  Ook Internationaal vonden we bijval. Ciné-Sirk , een cinemavoorstelling in een intieme circustent vond zijn weg naar festivals in België , Nederland en Spanje . Working Class , woordeloze magie voorstelling was te zien op het Internationaal Magic Festival in Edinburg (Schotland). 

Ook werd ik geselecteerd voor grote productie's zoals Jesus Christ Superstar in het gerenommeerde Villers la Ville en ook voor de voorstelling WIEJOOW van Dimitri Leue. 

bottom of page